
Gruziniškų patiekalų degustacija
Raktiniai žodžiai: Gruziniška virtuvė, degustacija, kulinarinis paveldas, nacionaliniai patiekalai, tradicijos.
Aprašymas: Ši degustacija skirta ugdyti kulinarines kompetencijas per tautinių mažumų kulinarinį paveldą ir atskleisti Gruzijos kultūros išskirtinumą. Renginio metu bus patiekiami išskirtiniai patiekalai, atspindintys skirtingų Gruzijos regionų kulinarinius skirtumus. Pasakojama apie kiekvieną patiekalą – iš kokių produktų pagamintas, kokiuose regionuose jis populiarus ir su kuo geriausia jį valgyti. Degustacijos metu paragausite šaltų ir karštų užkandžių, mėsos bei žuvies patiekalų, o pabaigoje pasimėgausite desertu. Pagal pageidavimą galima užsisakyti vyno ir čačos, patiekiamų pagal Gruzijos tradicijas.
nevyksta savaitgaliais
Kaina: Minimali užsakymo kaina – 350 Eur.
Meniu pagal pageidavimą derinama atskirai arba siūlomas restorano maisto parinkimas. Gėrimai užsakomi atskirai ir į kainą neįskaičiuoti. Kainos gali kisti priklausomai nuo meniu pasirinkimo.
Atsiskaitymas: grynais pinigais pagal kasos kvitą arba pavedimu pagal sąskaitą faktūrą (atvykstama su garantiniu raštu).
Pastaba: Degustacija vyksta gruzinų restorane ir TIK DARBO DIENOMIS dieną nuo 12 val. iki 20 val. pagal išankstinę rezervaciją. Degustacijos trukmė – nuo 2 iki 3 valandų.
Informacija teikiama ir užsakymai priimami užpildžius rezervaciją po aprašymu, taip pat tel. +37069827197, el. p. trakuamatucentras@gmail.com.
-
Vieta
Trakų amatininkų rezindencijos
-
Trukmė
2-3 val.
-
Kaina
35€ žmogui
-
Žmonių skaičius
10+
-
Amžius
18+
-
Kategorijos